Un tânăr de 22 de ani din Neamţ a sărit în apărarea unei femei agresate pe stradă de fostul iubit şi a fost înjunghiat

Un tânăr a dorit să facă o faptă bună în momentul când pe o stradă între blocuri, în Târgu Neamț, a observat cum o femeie era atacată de un bărbat. În acel moment a sărit în ajutor, doar că atacatorul iritat la culme, l-a atacat cu cuțitul pe băiat. Tânărul este din localitatea Oglinzi si a fost dus la spital în stare gravă, în timp ce agresorul său care are aceeași vârstă, a fugit de la locul faptei şi este căutat de poliție, scriu cei de la stirileprotv.ro

Ambulanţa a sosit imediat după ce chiar femeia agresată a sunat după ajutor. Victima a fost dusă inițial la spitalul din localitate, dar datorită faptului că starea de sănătate era mult prea gravă, a fost mutat Spitalul Județean Piatra Neamț.

Ștefan Gheorghincă, medic spital judeţean Neamţ: Are multiple leziuni traumatice produse cu corp tăietor înţepător pentru care s-a intervenit chirurgical, i s-a făcut şi la plămâni drenaj pentru că îi erau afectaţi, se alfă internat pe secţia ATI”.

Atacatorul a fost identificat și este căutat de zeci de echipaje de poliție.

Georgiana Moșu, purtător de cuvânt IPJ Neamţ: “Au fost sesizaţi legiştii pentru scoaterea certificatului medico-legal şi stabilirea încadrării faptei. Agresorul a fost identificat, dar este dispărut şi se sustrage de la urmărirea penală”. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativa de omor. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul risca până la zece ani de închisoare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro