Veste BUNĂ pentru mii de români: se dau 1.000 de lei, iar banii intră direct pe card. Care sunt condițiile…

În această săptămână, Primăria Bucureşti vine cu o veste bună pentru mii de români. Concret, este vorba de circa 1.000 de lei, iar condiţiile de acordare a ajutorului sunt foarte clare, scriu cei de la playtech.ro

Se pare că Gabriela Firea nu se dezminte şi continuă să facă, ceea ce a făcut în toţi anii în care a deţinut funcţia de Primar General al Capitalei şi anume, acum, cu aproape o lună și jumătate până la alegeri, aceasta profită ca să-și consolideze imaginea.

Vestea bună este destinată în principal oamenilor defavorizați, care întâmpină dificultăți serioase în ceea ce privește traiul de pe o zi pe alta.

Conform Primăriei, se alocă 1.000 de lei părinților care au copii cu dizabilități. Astfel, pot achita mai ușor tratamente, terapii necesare recuperării, dar și deplasarea acestora.

În acest sens, Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București a anunțat că va continua să împartă ajutoare și stimulente în valoare totală de 29 de milioane de lei, în condițiile în care o mare parte din resursele financiare ale Primăriei au fost redirecționate către spitale și nu numai. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Astfel, Primăria Capitalei a alocat suma de 5,9 milioane de euro (29 milioane de lei) pentru acoperirea stimulentului în valoare de 1.000 lei pentru cei 6.005 copii cu dizabilități, pentru luna februarie 2020. Totodată, pentru acoperirea stimulentului pentru nou-născuți în valoare de 2.500 lei pentru cele 1604 dosare depuse în decembrie 2019 – ianuarie 2020.

Cine doreşte să se informeze despre unul dintre aceste programe de ajutorare, poate intra pe pagina DGAS. Pentru ajutorul de 1.000 de lei, se menționează următoarele pe site-ul DGAS: „Beneficiarii stimulentului financiar sunt copiii cu handicap, încadrați în oricare grad de handicap, cu domiciliul sau reședința pe raza administrativ-teritorială a municipiului București”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul playtech.ro