Un bătrân de 73 de ani din Neamț și-ar fi ucis și tranșat fiul, pentru că era bătut zilnic. Părți din cadavru, găsite în râul Siret

O tragedie fără margini a umbrit o comunitate din judeţul Neamţ. În ziua de 6 august 2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un tânăr de 29 de ani, cu privire la faptul că a observat un membru superior de natură umană în râul Siret din localitatea Horia, scriu cei de la observatornews.ro

Imediat, la faţă locului a ajuns o echipă operativă de lucru formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cei ai Poliției municipiului Roman și Secției de Poliție Rurală Dulcești, precum și criminaliști. Aceştia au demarat activitățile de căutare în râul Siret, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în vederea descoperirii celorlalte părți de corp omenesc.

În urma investigaţiilor, un bărbat de 73 de ani din județul Neamț a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că și-a ucis fiul, l-a tranșat și l-a aruncat în râul Siret.

Pentru că avea antecedente penale și amprentele se aflau în baza de date a Poliției Neamț, oamenii legii au putut identifica și victima, fiind vorba despre un bărbat de 45 de ani, din Roman.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că fusese ucis de tatăl lui, în vârstă de 73 de ani, după un conflict ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Se pare că între tată și fiu era o stare tensionată veche. Fiul era consumator de alcool, venea beat acasă și-și bătea frecvent tatăl, mai ales în ultimii ani, de când i-a murit mama și au rămas doar ei doi în casă.

Sătul de agresiuni, de data aceasta bătrânul a ripostat și și-a lovit fiul cu o secure în cap. După ce l-a ucis, l-a învelit într-o pătură, l-a urcat în mașină și l-a aruncat, tranșat, în râul Siret.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro