O româncă din Catania își caută fratele dispărut în urmă cu o lună: ”Telefonul l-a uitat sau l-a lăsat intenționat la mine acasă…”

Românca Georgeta Botacei este rezindentă la Catania şi a semnalat dispariția fratelui ei la publicaţia online gazetaromaneasca.com. Conform declaraţiilor Georgetei, din data de 30 iunie 2020, ziua dispariţiei fratelui, aceasta nu mai are nicio veste de la el.

Bărbatul a plecat din casa ei, către Scordia, o comună din Provincia Catania, Sicilia, unde lucra la o fermă. Și-a lăsat telefonul, apoi a dispărut.

Cuprinsă de tot felul de gânduri, femeia, originară din Buhuși, județul Bacău, a făcut apel către mai multe publicații, inclusiv la emisiunea ”Chi l’ha visto”, dar şi un denunț către autorități, şi cu toate acestea, românca noastră nu a primit nicio informație până în acest moment.

Iată mesajul trimis și semnalmentele fratelui:

”Botancei Florin este fratele meu, are 43 ani, lucra la o fermă în Scordia. În 30 iunie a venit la mine în Catania. Am mâncat împreună la prânz, după care i-am pus în rucsacul care îl avea cu el câte ceva de mâncare. În jurul orei 17-17.30 a ieșit, mergând spre autogară pentru a întâlni o persoană care îl ducea la fermă. Telefonul l-a uitat sau l-a lăsat intenționat la mine acasă. Nu a ajuns la autogara și nu am nici o veste despre el…” Articolul continua dupa reclame …

Semnalmente: înălțime 1.75, 70kg, îmbrăcat cu pantaloni negri, tricou negru, șapcă albă. Par negru, ochi căprui.”

Toți cei care pot da informații despre acest caz sunt rugați să o contacteze pe Georgeta Botacei la profilul de Facebook (AICI – https://www.facebook.com/bgeorgeta)… sau să anunțe la primul post de poliție sau carabinieri.

Sursă FOTO. Pentru păstrarea curateţii informaţiilor, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul gazetaromaneasca.com