VIDEO – Un PNL-ist de frunte, Lucian Micu primarul Romanului, a fugit la PSD pe UŞA din dos!

O comunitate de aproximativ 70.000 de suflete a încremenit în ziua de 11 august 2020, atunci când, fostul lor primar, Lucian Micu, a ajuns la înţelegerea de a strânge mâna PSD-ului.

Isteria s-a transformat într-o dezbatere prelungită pe Facebook, din cauza încrederii oamenilor în puterea de decizie a Domnului Lucian Micu.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Dumnezeu cu MILA, ar spune majoritatea celor care aveau credinţa că o vor duce mai bine în mica urbe a Romanului. Lucian şi-a schimbat “orientarea”, puţin şi aproape deloc de neglijat, în momentul când declari public faptul că, partidul mamă, PNL şi-a luat mâna de pe el.

Ce ştie primarul Micu şi de ce s-a supărat conducerea PNL este greu de imaginat. Lupta politică privită ca fiind “cea mai mare curvă a momentului”, distruge şi discreditează ambele părţi, oricât de organizate ar fi acestea. Articolul continua dupa reclame…

loading...

În 2017, la conducerea oraşului Roman şi sub oblăduirea fostului primar Leoreanu Laurenţiu-Dan, a fost aruncat pe ţeavă, un candidat ce se dorea a perpetua tot ceea ce făcuse înaintaşul, adică numai lucruri BUNE, de calitate şi în folosul cetăţeanului.

Micu, provenea dintr-o structură bine închegată a urbei, fiind omul de încredere ce putea prelua “puterea” oraşului Roman şi aşa a fost. După o campanie electorală, unde fostul primar Leoreanu Laurenţiu-Dan şi-a lăsat amprenta de gospodar în folosul oamenilor, MICU a câştigat detaşat, iubit fiind de toţi cei care au trecut pragul electoral, adică, de la cel cu “ţâţa în gură până la cel cu barba sură”.

Ce face astăzi Domnul Micu?

Cu surle şi trâmbiţe, apare alături de preşedintele PSD, Ionel Arsenie, într-o transmisie fulger, realizată ad-hoc, unde prin prisma convingerilor de moment, laudă colaborarea cu PSD-ul, ba mai mult, cu trâmbiţa spre CER, declară faptul că, mulţi bani pentru proiecte au fost de la PSD! Hai Domnule Primar, mă laşi!

Mai mult, am avut impertinenţa sa mai dau un scroll pe net şi să văd dacă reputatul PSD-ist şi-a şters zecile de comentarii zilnice, adresate cu răutate către Primarul PNL-ist romaşcan.

Le-am găsit fraţilor! Din trei cuvinte, două atacau PNL-ul şi implicit pe Primarul Micu. Politica, “curva aia cu două feţe” a devenit o domnă, unde înjurătura şi blestemul se face frate cu DRACUL şi trece graniţa NESIMŢIRII TOTALE.

Votaţi voi romaşcanilor cu cine vreţi!