Un român de 29 de ani a fost împușcat de un italian. Cu doar o lună în urmă, concubina l-a înjunghiat cu o foarfecă în stomac

Un român din Italia a trăit într-o lună cât alţii în zece, în ceea ce priveşte pericolul la care s-a expus. Concetăţeanul nostru se află internat la spitalul „Fabrizio Spaziani” din Frosinone, după ce a fost împușcat într-un braț de un italian cu o armă cu aer comprimat, scrie rotalianul.com citând Ciocciaria Oggi.

Incidentul neplăcut şi deosebit de periculos s-a petrecut în cartierul Giardino din localitatea Ferentino, provincia Frosinone. Un scandal iscat între tânărul român și un bărbat italian a culminat cu împușcarea în braț a conaționalului nostru, care a fost transportat de urgență la spital.

Carabinieri au hotărât să reţină arma cu care a fost împuşcat românul şi acum se fac cercetări pentru a se stabili dinamica incidentului.

Același bărbat român, în seara zilei de 6 iulie a fost înjunghiat cu o foarfecă în abdomen de concubina lui, o femeie de origine italiană, după ce el a lovit-o cu pumnii și picioarele. Femeia a fost inițial arestată pentru tentativă de omor, apoi eliberată.

Carabinierii conduși de comandantul Raffaele Alborino vor avea sarcina să facă lumină în acest caz. Conform acestora, până acum nu există dovezi care să demonstreze că între cele două agresiuni ar exista vreo legătură.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com