Un tată și cei doi copii gemeni ai lui sunt de negăsit de aproape două săptămâni. Au plecat de acasă pe 1 august şi nu s-au mai întors.

Alertă în Bihor! Bărbatul Istvan Bajko de 37 de ani din comuna Diosig, județul Bihor, și cei doi copii ai săi, Ștefania Noemi și Istvan Jozsef, sunt dați dispăruți de familie și căutați de poliție, după ce au plecat de acasă, la 1 august, și nu s-au mai întors, scriu cei de la observatornews.ro

Cei trei sunt de negăsit de aproape două săptămâni, însă dispariţia a fost sesizată poliţiei abia miercuri. Bărbatul a plecat de acasă împreună cu cei doi copii gemeni şi nu a mai revenit. Copiii sunt gemeni și au vârsta de 5 ani și 11 luni.

Polițiștii îi roagă pe cei care i-au văzut pe cei trei și au detalii despre locul unde s-ar putea afla să sune de urgență la 112.

Semnalmente Istvan Bajko, tatăl

Tatăl, Istvan Bajko, are 1,75 m înălțime, greutate 78 de kilograme, constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Semnalmente Ștefania Noemi Bajko, fiica

Fetița, Ștefania Noemi Bajko, are 1,40 m înălțime, greutate 17 kilograme, constituție slabă, faţă rotundă, ochi căprui, păr şaten, drept, de lungime medie.

Ca semn distinctiv, are pe frunte o cicatrice de aproximativ un centimetru.

Semnalmente Istvan Jozsef Bajko, fiu

Băiețelul, Istvan Jozsef Bajko, are 1,35 m înălțime, greutate 17 kilograme, constituție slabă, faţă rotundă, ochi căprui, păr negru, tuns scurt.

Pe obrazul stâng are o cicatrice de aproximativ 1 – 1,5 cm.

Potrivit IPJ Bihor, nu se cunoaşte îmbrăcămintea pe care aceştia o purtau la data plecării.

Sursă FOTO. Pentru păstrarea acurateţii informaţiei, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul observatornews.ro