Italia – O îngrijitoare româncă de 39 de ani a fost găsită fără viață în locuința ei. Era moartă de mai multe zile

Tragedie fără margini pentru o familie de români din Italia. În după-amiaza zilei de joi, 13 august 2020, o femeie româncă în vârstă de numai 39 de ani, care lucra ca îngrijitoare în localitatea italiană Vicenza, a fost găsită fără viață în locuința sa, scriu cei de la rotalianul.com citând Il Giornale di Vicenza.

Speriat că nu poate lua legătura de mai multe zile cu sora lui, un bărbat a decis să tragă un semnal de alarmă. Astfel, fratele victimei a solicitat ajutorul forțelor de ordine pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu sora lui, care nu mai răspundea la telefon de câteva zile bune.

Imediat, un echipaj de pompieri s-a deplasat în jurul orei 18:00, la apartamentul femeii, situat pe via Barbieri, 36, din Vicenza.

Când au pătruns în locuință, însă, au găsit-o pe conaționala noastră întinsă pe pat, fără suflare, iar lângă ea se afla cățelul acesteia, care a păzit-o de când a murit și până la sosirea pompierilor. Din primele informații reiese că femeia româncă ar fi murit în urmă cu cel puțin două zile, probabil în somn.

Procuratura urmează să decidă în următoarele ore dacă va fi efectuată autopsia asupra trupului neînsuflețit al româncei noastre pentru a descoperi cu exactitate cauza decesului.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com