O fetiţă de 13 ani a MURIT singură în casă, după ce mama sa a ieșit în oraș să se distreze

Totul s-a întâmplat în Scoția, atunci când o fetiţă în vârstă de 13 ani a murit, după ce mama sa a lăsat-o singură în casă şi a plecat să se distreze într-un pub. Din primele informaţii se pare că fetiţă s-a prăbuşit pe canapea fără ca cineva să o poată ajuta, totul în urma unei peritonite apărute datorită unui ulcer perforat, scrie digi24.ro citând BBC şi Mediafax.

Într-un final, mama s-a întors acasă însoţită de un bărbat, a văzut-o prăbușită pe copilă pe canapea, dar a mers la frigider pentru a-şi mai lua ceva de băut, iar apoi a ieșit afară pentru că „era vremea frumoasă”.

Autorităţile au aflat că fetița, Robyn, a fost neglijată de mama sa în ultimul an al vieţii sale, deşi a tot cerut ajutor. Nu primea de mâncare, era încuiată în casă şi nici nu a fost dusă la spital atunci când avea nevoie. Sunt câteva dintre acuzaţiile care i se aduc acum mamei, Sharon Goldie, în vârstă de 45 de ani.

Vecinii au spus că fata era „slabă, murdară şi neîngrijită”.

Robyn a trăit cu mama sa până la patru ani, apoi a fost crescută de bunică, unde s-a bucurat de o „viaţă stabilă”. Dar în 2017 s-a mutat din nou cu mama ei. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Asistenţii sociali îi monitorizau cazul şi ştiau că nu este îngrijită aşa cum trebuie. Mama obişnuia să bea şi să consume substanţe halucinogene. În 2003, ea a fost internată pentru probleme psihice, dar a încetat să-şi mai ia medicamentele.

Chemată în faţa instanţei, mama a pledat „vinovat” şi a fost acuzată de neglijenţă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro