VIDEO – Cu toate că nu CREDEA, Sorin Lungu a fost infectat cu coronavirus: „prietenii mă întrebau dacă am luat bani ca să stau în spital”

Sorin Lungu este un bărbat din Bârlad, care a avut ghinionul să fie infectat cu coronavirus şi acum povestește cu amărăciune, despre cele 19 zile petrecute în spital. Mai grav este faptul că s-a lovit de ignoranța celor care nu cred în existenţa virusului și îl întrebau dacă a luat bani ca să stea în spital, scriu cei de la digi24.ro

Bărbatul nu a crezut în gravitatea bolii care a îmbolnăvit o lume întreagă, dar în cele din urmă s-a infectat – şi el, şi soţia – şi le este recunoscător acum medicilor care i-au salvat viaţa. Mărturisește însă că unele dintre cunoştinţele lui – oameni care nu cred în existenţa virusului – l-au sunat să îl întrebe câţi bani a luat ca să stea în spital.

Sorin Lungu povestește, într-un interviu acordat Digi24, că nu și-a imaginat cât de agresiv este virusul până când nu a ajuns pe patul de spital.

„Dureri de cap crunte, crunte la modul… nu știu… ceva mai rău nu am avut, am avut operații și n-am avut așa durere. Plutea creierul. Orice medicament, orice perfuzie îmi punea mi se părea că-mi face mai rău”, povestește bărbatul.

Sorin spune că, deși le povestea prietenilor care-l sunau cât de grea e boala, au fost unii care încă mai puneau la îndoială existența virusului. Articolul continua dupa reclame …

– Ce v-au întrebat? Dacă am fost spitalizat contra cost. Un tip care nu e la o vârstă să nu creadă și nu era un din ăla fără școală, care m-a dat pe spate întrebându-mă dacă am luat bani ca să stau în spital, știind starea prin care am trecut eu”, povestește Sorin.

„A rămas așa de marcat de experiența pe care a trăit-o aici! La un moment dat, a făcut comandă și a cumpărat pentru tot pavilionul baxuri de apă minerală. Când a plecat, a vrut neapărat să vadă cum arătăm”, povestește medicul Monica Aioanei, care l-a tratat pe bărbatul din Bârlad.