VIDEO – Nelson Molina a adunat 34 de ani COMORI din tomberoane. Acum are peste 5.000 de obiecte din aur şi argint…

A adunat comorile din tomberoane timp de 34 de ani. Nelson Molina a lucrat 34 de ani ca gunoier în New York. „Iubesc acest job. E unul dintre cele mai mărețe joburi din lume” a declarat Molina.

Iar noi îl credem pe cuvânt! Pentru Molina, jobul său nu este doar locul de muncă de unde își câștigă pâinea. Bărbatul a dezvoltat o pasiune pentru a detecta obiectele de valoare pe care oamenii le aruncă, scriu cei de la ziarulnational.md

Și-a dedicat 34 de ani din viața sa „căutatului prin gunoaie”. Molina a reușit să strângă o avere impresionantă. A adunat într-un muzeu propriu peste 5.000 de obiecte. Totul se află în orașul Manhattan. Gunoierul minune își dorește ca orașul să transforme colecția sa într-un muzeu adevărat într-o bună zi.

Locul este un adevărat anticariat, sunt mese pline cu obiecte din sticlă, bijuterii de aur, candelabre de argint, ceasuri decorative, chitare electrice și viori.

Unele obiecte sunt chiar valoroase, are obiecte Star Wars de la lansarea filmului, bâte de baseball semnate de superstarurile de la Yankees. Are chiar o carte semnată de actrița Bette Midler.

Concluzia bărbatului este că: „Aruncăm prea multe lucruri. New-yorkezii trebuie să recicleze mai mult și să irosească mai puțin.”

Puteți să aruncați un ochi printre rafturile muzeului lui Molina chiar în video-ul de mai jos. Articolul continua dupa reclame …

Sursă VIDEO: Guardian Culture Pentru a păstra acurateţea informaţiilor, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul ziarulnational.md