Două românce de 18 și 19 ani, au fost date jos din autocarul care venea de la Londra, pe o autostradă în Germania

De o întâmplare mai puţin obişnuită au avut parte două tinere românce care se întorceau în ţară cu un autocar din Londra. Acestea s-au certat cu şoferul şi au fost abandonate pe o autostradă, în Germania, fiind găsite rătăcind speriate pe marginea drumului, scriu cei de la observatornews.ro

Poliţiştii germani s-au trezit în faţa unui caz destul de ciudat şi cu cele două tinere aruncate din mașină în mijlocul autostrăzii A6, lângă Nurnberg. Mai multe apeluri au fost primite de poliție marți dimineață (1 septembrie) în jurul orei 9.15. Conform primelor informaţii, cele două femei erau confuze şi rătăceau prin zona de odihnă Frankenhohe-Nord.

Poliţiştii au cercetat cazul şi din informaţiile primite şi-au dat seama că acestea s-au certat cu şoferul autocarului atât de tare, încât șoferul și-a pierdut nervii la un moment dat și a plecat din stația de service Frankenhohe-Nord direct pe A6, fără tinere.

Cei de la publicaţia locală Merkur scriu că în timp ce ofițerii încă se gândeau la ce să facă cu cele două tinere, au avut parte de o surpriză: șoferul a întors autocarul pe autostradă și a revenit la locul de odihnă.

Se pare că avea conștiința vinovată și a decis să se întoarcă după cele două tinere. Care au revenit la bord și au continuat călătoria spre țară.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro