Dwayne Johnson și familia lui s-au îmbolnăvit de Covid-19. Vezi ce a mărturisit actorul …

Foarte multe vedete din lumea întreagă au ales să-şi anunţe fanii despre tot ceea ce se întâmplă cu familiile lor. Astfel, în rândul vedetelor infectate cu noul coronavirus a intrat și starul de la Hollywood, Dwayne Johnson.

Din informaţiile apărute, se pare că nu s-a îmbolnăvit doar el, ci toată familia, inclusiv fetițele de 5, respectiv, 2 ani, scriu cei de la stirileprotv.ro

Acum câteva zile, într-un mesaj postat pe Instagram, actorul american Dwayne Johnson, zis și the The Rock, datorita rolului din seria “Fast and Furious”, a povestit fanilor cum a trecut prin experiența COVID.

Eu, soţia mea, Lauren, precum şi cele două fiice mici ale noastre am fost testaţi pozitiv pentru COVID-19. Acum, am trecut de greu. Suntem bine. Nu mai suntem contagioși.

Pe fetițele noastre Jazzy și Tia le-a durut puțin gâtul, dar și-au revenit rapid. Însă pentru mine și Lauren a fost diferit. Nu am scapăt ieftin, dar am învins boala. Am luat virusul de la prieteni apropiați de familie, oameni pe care îi iubim și în care avem încredere. Tot ce putem face e să controlăm ce se poate controla. Articolul continua dupa reclame …

Purtați măști, întăriți-vă sistemul imunitar, gândiți-vă de două ori înainte să vă vedeți cu cineva. Am prieteni foarte buni care și-au pierdut părinții din cauza COVID, acest virus este neobosit, neiertător și foarte perfid.”

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro