VIDEO – O soţie din Gorj îşi surprinde soţul cu amanta, goi, în maşină

O femeie din Gorj a trăit zilele acestea o întâmplare pe care se pare că o aştepta de ceva vreme. Aceasta şi-a surprins soţul în maşină cu amanta, chiar în timpul unei partide de amor. Cei doi amorezi erau dezbrăcaţi, iar nevasta înşelată a deschis maşinii şi i-a luat hainele amantei, în timp ce filma totul. Imaginile au devenit în scurt timp, virale pe Facebook, scriu cei de la observator.tv

Şoţul a fost luat prin surprindere de nevasta lui: “Mă, stai potolită. Cu cine venişi?”, o întreabă el, cu voce stinsă. “Păi de când te urmăresc eu..”, i-a răspuns nevasta. Nevasta înşelată i-a cerut amantei să plece acasă dezbrăcată şi i-a luat hainele.

Conform surselor celor de la observator.tv, imaginile au fost filmate în apropierea spitalului din Motru, acolo unde lucrează ca asistentă medicală, femeia prinsă goală în maşină de soţia înşelată. Ea e însă din Severin, iar cei doi soţi protagonişti ai poveştii sunt tot din Mehedinţi, se pare că din Baia de Aramă. Soţia înşelată a ameninţat-o pe amantă că va merge să-i arate filmarea, soţului acesteia şi şefilor ei, la “spital”.

“Dă-mi, fată, hainele încoace!“, i-a cerut amanta. “Nu-ţi dau nimic. Mergi cu mine în pielea goală.”, i-a răspuns nevasta înşelată.

Cu toate că era foarte afectat, bărbatul a fost extrem de calm pe toată durata filmării, iar până la urmă reuşeşte să o ajute pe amantă se se îmbrace, în timp ce soţia lui filma totul şi îi avertiza că va arăta filmarea soţului femeii prinse în maşină. Soţul ei însă, a plecat cu maşina cu amanta şi şi-a lăsat nevasta în stradă. Articolul continua dupa reclame …

Sursă VIDEO: Presa Farastapani Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv