INCREDIBIL! Ce au găsit medicii în stomacul unei tinere, care obișnuia să-și mănânce părul…

În stomacul unei tinere de 17 ani, medicii din India au găsit un ghem de păr de 7 kilograme, aceasta fiind cunoscută că obișnuia să își mestece propriul păr, scriu cei de la stirileprotv.ro

Tânăra Sweety Kumari a fost supusă unei intervenții chirurgicale ce a durat șase ore, n ziua de 31 august 2020, în statul indian Jharkhand.

Imaginile din timpul operației arată cum medicii scot un ghemotoc uriaș de păr – care cântărește 7 kilograme – din burta fetei.

Medicul care a operat-o pe tânăra de 17 ani a declarată că este pentru prima dată în cariera sa de 40 de ani când a descoperit o astfel de acumulare masivă de păr în corpul unui pacient.

În urmă cu aproape trei ani, medici suspectau că tânăra ar putea avea o tumoare în stomac, în urma unei examinări cu ultrasunete. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Fata avea obiceiul de a-și mesteca părul de câțiva ani. Acest lucru a dus la acumularea unei uriașe bile de păr în stomacul ei. Părul nu este biodegradabil, așa că se poate acumula în stomac, au explicat medicii.

Starea fetei este stabilă și va fi eliberată din spital în urma observațiilor preliminare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro