Un şofer român de TIR, tată a doi copii, este de negăsit de aproape o săptămână

Momente dificile pentru familia unui şofer român de TIR, care de o săptămână nu poate fi contactat. Gheorghe Țănău are 42 de ani şi a plecat, luni, spre Italia la volanul un autoturism marca Volkswagen Passat, de culoare neagră, cu numere de Prahova, scriu cei de la observatornews.ro

Bărbatul este de loc din comuna Seciu, aflată lângă municipiul Ploiești, județul Prahova şi lucrează ca șofer de TIR pentru o firmă italiană. Conform ultimilor informaţii, el a vorbit la telefon cu apropiații în noaptea de luni spre marți, când s-ar fi aflat la intrarea pe teritoriul Ungariei.

De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el, familia între timp declarându-l dispărut la poliție. Alertaţi de faptul că acesta nu răspunde la telefon, şoferii de TIR s-au mobilizat pe Facebook, pentru găsirea lui Gheorghe Țănău.

Un anunţ legat de dispariţia lui Gheorghe a fost distribuit și pe Facebook, în speranța că tânărul va fi găsit. Gheorghe Țănău are 42 de ani și este tatăl a doi copii. În acest moment, şoferul român de TIR este căutat de familie, colegi și prieteni.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro