Un tânăr 23 de ani şi-a ucis tatăl, după care l-a incinerat în grădina casei

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din localitatea Casale Monferrato, regiunea Alessandria, şi-a ucis tatăl, după care l-a incinerat în grădina casei, scriu cei de la romaniatv.net citând stiridiaspora.ro.

Guglielmo Beccuti, în vârstă de 23 de ani, şi-a mărturisit crima, după o zi întreagă în care a fost supus interogatoriilor. Tânărul este acuzat de crimă și de profanare. 

Din primele informații, se pare că Guglielmo avea o relaţie foarte tensionată cu tatăl său în vârstă de 61 de ani. Avea conflicte dese, aşa că a decis să pună capăt acestor conflicte luându-i viaţa bărbatului. După ce l-a ucis, a vrut să șteargă orice urmă a crimei.

Presa italiană notează că există o confidențialitate maximă asupra cazului: agenții echipei mobile din Alessandria și cei de la secția de poliție Casale Monferrato investighează în continuare. În prezent, tânărul este încarcerat în închisoarea Vercelli.

Sursă FOTO. Pentru păstrarea acurateţii informaţiilor, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul romaniatv.net

loading...