ANAF vinde aproape GRATIS! Mașinile sunt la super preț în septembrie. Volkswagen la 1.090 lei şi Mazda la 1.564 lei

ANAF ne-a obişnuit cu preţuri mici la majoritatea produselor care le oferea spre vânzare. Astfel, instituţia a revenit în forță cu licitațiile de mașini. De data asta listează modele la super preț și nu chiar atât de vechi pe cât te-ai aștepta. Iată ce-ai putea pune pe lista de cumpărături, scriu cei de la playtech.ro

Datorită stării de urgență, licitațiile ANAF nu s-au mai ţinut. Au revenit în august și acum în septembrie. Pentru această lună, Agenția Națională de Administare Fiscală a scos la licitație, prin Serviciul de Executări Silite, mai multe mașini care au aparținut celor care au restanțe și sunt în incapacitate de plată.

Pe lista publicată pe site-ul instituției se află cele scoase la licitație de ANAF Brașov, pe 4 sepembrie 2020. Data limită pentru depunerea ofertelor este 25 septembrie 2020. Licitațiile se vor desfășura pe 30 septembrie 2020.

Ce mașini și la ce preț poți cumpăra de la ANAF în septembrie?

Dintre toate se remarcă un Volkswagen Golf Variant din anul 2001. Are un preț de pornire 1.090 lei (nu se percepe TVA). Apoi, e o Mazda GLX din anul 2004. Prețul de pornire e de 1.564 lei (nu se percepe TVA). Totodată, pe listă figurează și un Ford Mondeo din anul 2006. Acest model are ca preț de pornire 1.168 lei (nu se percepe TVA).

Mai există și un Mercedes Benz din anul 2004, cu preț de pornire 24.402 lei (nu se percepe TVA), dar și un Volkswagen Passat 3C din anul 2006, cu preț de pornire 6.992 lei (nu se percepe TVA). Totodată, poate te interesează un BMW din 2007. Această mașină are totuși un preț mai ridicat: pornește de la 25.264 lei (nu se percepe TVA). Articolul continua dupa reclame …

Dacă vrei să participi, trebuie să te prezinți la termenul de vânzare la locul anunțat şi trebuie să prezinți oferte de cumpărare până la respectivul termen.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul playtech.ro