Video – Mihai Căldăraru a oferit 50 de ghiozdane echipate, în cadrul Campaniei Umanitare “Din ce dai îți clădești în Rai!”.

La început de an şcolar 2020, copiii care sunt înscrişi la o unitate de învăţământ, au primit cadouri constând în ghiozdane echipate cu rechizite şcolare. Acţiunea a fost derulată de Mihai Căldăraru în cadrul Campaniei Umanitare “Din ce dai îți clădești în Rai!”. Acesta a pornit de la bucuria de a dărui şi a ajuta elevii ai căror părinţi se descurcă greu din punct de vedere financiar.

Mihai Căldăraru a realizat numeroase proiecte de ajutorare pentru spitale, mănăstiri, biserici, persoane cu dizabilități, persoane cu situaţii delicate, dar şi pentru copiii care provin din familii cu o situaţie financiară precară.

„Am sentimentul că cei care au dăruit vor primi înapoi ceva din zâmbetul, exuberanţa şi împlinirea acestor copii. Văzând câtă solidaritate la bine există între fii din România, mi-am reiterat astăzi susţinerea că neamul românesc are încă numeroase resurse pentru a duce mai departe credinţa darnică, vie, milostivă şi altruistă a strămoşilor noştri. Primeşte Doamne în Împărăţia Ta jertfa iubitoare a celor buni!”.

„Pentru că pe toţi îi consider copiii lui Dumnezeu și frații domnului IISUS HRISTOS, pentru că simt, cred şi trăiesc relaţia cu cetățeanul ca fiind una veritabilă, de mare familie, am extins dorinţa de a dărui de la cei aflaţi în nevoie la toţi copiii din sate”, a declarat Mihai Căldăraru.

Sursă VIDEO: Stiri Antena24

1 trackback / pingback

  1. Un profesor de la Colegiul Asachi din Iaşi a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta a fost la un consiliu, cu peste 70 de colegi - Stiri de Actualitate

Comentariile sunt închise.