Soţii Ionuț și Mirela de 27 de ani, au murit împreună în Opel-ul strivit între două TIR-uri, în Germania

Tragedia petrecută pe o autostradă în Germania, ne dezvăluie durerea de pe urmă, odată ce am ajuns să înţelegem cine erau cei care au pierit în teribilul accident. Astfel, Ionuț și Mirela erau căsătoriți de un an și au murit împreună în Opel-ul strivit între cele două TIR-uri, în Germania, scriu cei de la observatornews.ro

Ionuț era la volanul microbuzului în care au mai murit şi alți doi români, în afară de el și tânăra lui soție.

Din informaţiile apărute după incidentul de circulaţie, s-a stabilit că cei doi tineri erau din Galați și aveau aproximativ 27 de ani. Ceilalți doi români morți în microbuz sunt dintr-o localitate de lângă Tecuci.

Patru români au murit vineri la prânz pe o autostradă din Germania, striviți într-un Opel Vivaro lovit de un TIR și proiectat în semiremorca unui alt camion. Efectiv, microbuzul românilor a fost aplatizat între cele două camioane. La volan era un tânăr de 27 de ani, Ionuț, din comuna Tudor Vladimirescu, din Galați. Alături de el soția lui, Mirela.

Cei doi făceau regulat curse România – Germania și retur și transportau atât persoane cât și mărfuri, având atașată o remorcă pentru bagaje. Aceasta a fost găsită de pompieri sub TIR-ul care i-a lovit din spate. Articolul continua dupa reclame …

Accidentul a avut loc pe A44, în apropiere de Paderborn, pe direcția spre Dortmund, când un șofer român de TIR, aflat la volanul unui camion înmatriculat în Suceava, nu a fost atent la un blocaj de trafic și a intrat cu viteză, în plin, într-un Opel Vivaro.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro