Un cuplu a fost ARESTAT, după ce bebelușul lor a fost sfâșiat de câinele familiei și a murit

Tragedia s-a petrecut în ziua de duminică în localitatea Doncaster, atunci când băieţelul pe nume Elon, a fost atacat de câinele familiei, iar ciuda eforturilor medicilor, micuţul nu a mai putut fi salvat. Mama sa Abigail Ellis, în vârstă de 27 de ani și logodnicul ei, Stephen Joyner, în vârstă de 35 de ani, au fost arestați în urma incidentului grav, fiind acuzaţi de neglijenţă, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

Cei doi au fost eliberați pe cauțiune în așteptarea unor anchete suplimentare. O prietenă apropiată a perechii sare în apărarea acestora şi spune că este convinsă de faptul că nu a fost altceva decât o tragedie. Ea a mai spus că familia a trecut prin numeroase încercări în ultima perioadă.

Bebelușul a fost dus de urgență la spital cu răni grave după atac, dar a murit la scurt timp. Câinele a fost luat de poliție și dus într-un adăpost. Deși era mare și părea inofensiv, trei polițiști s-au chinuit să-l urce în duba pentru câini.

Din informaţiile publicate se pare că mama bebelușului și-a pierdut partenerul și tatăl celor trei copii ai săi bolnav de septicemie, în urmă cu un an și jumătate. Aceasta urma să se căsătorească acum cu logodnicul său, căruia i l-a dăruit pe micuțul Elon. O vecină a spus pentru publicația „The Sun” că femeia era „o mamă strălucită”, dar toată viața ei s-a destrămat când i-a murit soțul de septicemie și a pierdut totul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro

loading...