Un român din Italia a fost găsit mort în locuința sa. Trecătorii i-au văzut corpul neînsuflețit lângă fereastră

Întâmplarea nefericită s-a petrecut în data de miercuri, 23 septembrie 2020, atunci când trecătorii și câțiva vecini au văzut corpul neînsuflețit al românului care se afla lângă fereastra casei sale și au alertat autoritățile, scriu cei de la rotalianul.com

Din primele informaţii s-a stabilit că bărbatul era de naţionalitate română, rezident în localitatea Fondi din provincia Latina a fost găsit fără viață în locuința sa.

Potrivit celor de la H24 Notizie, conaționalul nostru avea 60 de ani și locuia singur. Din primele investigații reiese că pe corpul victimei nu au fost găsite semne vizibile de violență, iar decesul este posibil să fi survenit din cauze naturale, mai exact, un infarct.

Cert este că trupul neînsuflețit al bărbatului a fost văzut de trecători, în jurul orei 17:00 de ieri, zăcând lângă fereastra locuinței sale situată pe Corso Appio Claudio din localitate. Martorii au sunat imediat la 112 și la fața locului a intervenit imediat o ambulanță, precum și pompierii și polițiștii care au forțat ușa pentru a pătrunde în apartamentul victimei.

Personalul medical nu a putut face nimic altceva decât să constate decesul conaționalului nostru.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com

1 Trackback / Pingback

  1. Un român de 31 de ani a fost găsit mort într-o dubiță, pe o stradă în Italia. - Stiri de Actualitate

Comments are closed.