Un băiţel român de 10 anişori a murit în Italia, după ce mașina condusă de mama lui a intrat cu viteză într-un BMW (Video)

La începutul acestei săptămâni, în jurul orei 13:00, a avut loc o tragedie rutieră greu de imaginat. Accidentul s-a produs pe via Bergamo din localitatea Treviglio, provincia Lombardia, atunci când un băiețel român de numai 10 ani a murit pe loc, după ce mașina condusă de mama lui a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un BMW, scriu cei de la observatornews.ro

Şoferiţa Mihaela Mihai, o româncă de 30 de ani, rezidentă în Gerenzago, provincia Pavia, circula împreună cu fiul ei de 10 ani, Gerfi Mihai, într-un Fiat Punto când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, izbind un BMW X2 condus de o italiancă de 49 de ani.

Conform presei locale, în urma impactului teribil, băiețelul român a murit pe loc, cu toate că la faţa locului au ajuns medicii care nu au mai putut decât să constate decesul micuțului.

Mama copilului a fost transportată la spitalul Papa Giovanni XXIII din Bergamo, cu răni ușoare.

Șoferița BMW-ului a fost și ea rănită, însă nici viața nu ei nu este pusă în pericol. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Polițiștii din Treviglio au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Tatăl copilului, Claudiu Mihai, a fost anunțat prin telefon despre tragedie. El va trebui să identifice trupul neînsuflețit al propriului fiu, depus pentru moment în camera mortuară a cimitirului din Treviglio.

Sursă VIDEO: Redazione Bergamonews Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro