Un român de 28 de ani a omorât în bătaie bebelușul iubitei lui, în Cehia, apoi, el și mama copilului au ascuns cadavrul într-o pădure

O crimă fără precedent s-a petrecut vineri seară în Prelouc, un oraș aflat în regiunea Pardubice, în Cehia. Românul și iubita lui, Sasha, de 19 ani, locuiau împreună cu părinții tinerei și cei doi copii ai ei, o fiică de un an și un băiețel de două luni, scriu cei de la observatornews.ro

Enervat că nu se oprea din plâns, românul Robert N., de 28 de ani, a început să-l lovească cu pumnii pe băiețel, mai ales în zona capului şi în cele din urmă l-a omorât în bătaie. Bărbat și-a recunoscut fapta oribilă în timpul interogatoriului, conform publicaţiei blesk.cz

A doua zi, mama şi-a găsit fiul mort şi a fost de acord cu iubitul criminal, să ascundă cadavrul băiețelului.

„Ea a fost de acord să scape de cadavru. Potrivit anchetatorilor, iubitul ei a pus trupul neînsuflețit într-o valiză, pe care au așezat-o într-un cărucior. Apoi, au îndesat mai multe haine, pentru a face să pară că merg la plimbare cu bebelușul. Au ascuns căruciorul într-o zonă împădurită din afara orașului și, când au aflat că poliția este pe urmele lor, au încercat să se ascundă”, a declarat judecătorul Karel Gobernac.

Polițiștii cehi au aflat de crimă de la colegii români. Se pare că părinții tânărului au fost cei care au raportat crima la poliție. Articolul continua dupa reclame …

„În România, părinții unui cetățean de 28 de ani din aceeași țară au anunțat polițiști că fiul de două luni al actualei iubite a fiului său a fost ucis în Přelouč, Pardubice, în circumstanțe încă neclare”, a afirmat purtătorul de cuvânt al poliției, Marketa Janovska.

După ce au primit informațiile, anchetatorii cehi au demarat o amplă operațiune, pentru a verifica datele primite de la ofițerii români.

Autorii crimei, Robert și iubita lui, nu au fost găsiți în Prelouc, dar poliţiştii le-a dat de urmă în apropierea orașului Prelouc, cei doi fiind însoțiți de fetița de un an.

„Femeia a confirmat faptul că fiul ei a murit după un atac fizic al iubitului ei. Apoi a dus poliția la locul unde a fost ascuns corpul copilului decedat, într-o zonă împădurită din afara orașului”, a mai spus purtătorul de cuvânt a poliției din Pardubice.

Românul a fost arestat și, în timpul interogatoriului, și-a recunoscut fapta. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă între 15-20 de ani de închisoare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro