Un bărbat a fost arestat, după ce a fost prins cu șapte bare de aur ascunse în anus.

Un indian ce călătorea din Dubai în Kerala, a fost protagonistul unei întâmplări care cu greu poate fi crezută. Personalul aeroportului care se ocupa de îmbarcarea călătorilor, a observat la un moment dat, un individ mergând ciudat prin aeroport, scriu cei de la stirialese.com

Odată ce l-au luat pe bărbat în arest, poliţiştilor nu le-au venit să creadă motivul pentru care acesta mergea atât de amuzant. Spre surprinderea lor, găsiseră aproximativ un kilogram de aur ascuns în rectul bărbatului.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul încerca să evite o taxă pe aur, deoarece introducerea în Kerala a unei cantităţi de aur se taxează cu 18% din valoarea metalului preţios.

Astfel, contrabandistul de aur a dorit să evite această taxă prin introducerea barelor de aur în și din aeroport, cât mai discret posibil. După ce a fost prins, indianul a fost obligat să plătească taxa pe aur, în ciuda eforturilor sale de a scăpa de ea.

Conform datelor existente, de-a lungul timpului, oamenii au încercat să facă contrabandă cu aur în mai multe moduri diferite. De cele mai multe ori, cantitatea de aur este destul de mică şi ușor de ascuns. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cele mai uzuale metode de ascundere a metalului preţios sunt: un tub de pastă de dinți, o cutie de bomboane de ciocolată, în interiorul unui stilou sau chiar mergând până la căptușirea lenjeriei intime cu aur.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirialese.com