VIDEO – Alin de 32 de ani, tată a doi copilaşi, a murit pe loc, într-un BMW rupt în două la Năsăud

O tragedie fără margini s-a petrecut seara trecută în apropierea Colegiului Național George Coșbuc din orașul Năsăud. Tânărul Alin Cicai sau Bilă, cum îi spuneau prietenii, avea numai 32 de ani şi a murit pe loc, scriu cei de la observatornews.ro

Din primele informații date publicitătii de către organele de poliţie, în accident au fost implicate două autoturisme: un BMW cu volan pe dreapta condus de Alin și un Golf, la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din Nepos.

Potrivit declaraţiilor polițiștilor bistrițeni, în timp ce se deplasau Bulevardul Grănicerilor, după ce a acroșat Golf-ul, șoferul BMW-ului a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în spaţiul dintre o casă şi un stâlp. În urma impactului violent, bolidul s-a rupt efectiv în două. Se pare că bărbatul decedat era din localitatea Dumitra și avea permisul auto anulat.

Pe lângă şoferul decedat, o femeie și un bărbat au fost răniți și transportați de urgență la spital, aceştia fiind pasageri în autoturismul implicat în accident. Din nefericire, medicii și pompierii de la Descarcerare nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul șofer.

Moartea fulgerătoare a lui Alin lasă în urmă o familie, rude şi prieteni îndureraţi. Poliţia a deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Presa locală scrie că tănărul avea doi copii. Articolul continua dupa reclame…

Pe pagina de Facebook a tânărului de 32 de ani curg zeci de mesaje de condoleanțe.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Sursă VIDEO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro