TRAGEDIE! O mamă din Gorj își caută cu disperare fiica, care a plecat cu un tânăr de 18 ani și nu s-a mai întors

Tânăra Fabiana Sorina Cîrstoc de 13 ani din Gorj a dispărut, iar poliţiştii sunt în alertă. Mama copilei le-a spus agenților că, duminică, fiica ei a plecat cu un tânăr de 18 ani și nimeni nu știe ce i s-a întâmplat, scriu cei de la observatornews.ro

Din cauza faptului că fata nu s-a mai întors acasă, familia o caută cu ajutorul polițiștilor.

“La data de 25 octombrie a. c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către o femeie, de 33 de ani, din comuna Bălănești, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Târgu Jiu, cu privire la faptul că fiica sa, Cîrstoc Fabiana Sorina, de 13 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, împreună cu un tânăr, de 18 ani, din comuna Zătreni, județul Vâlcea.

La momentul plecării minora purta o pereche de blue-jeans negrii, geacă de fâș de culoare roșie, iar în picioare pantofi sport cu talpa mov”, a transmis IPJ Gorj.

Semnalmente Fabiana Sorina Cîrstoc
– înălțime 1,60 m, constituție atletica, greutate 45-50 kg, păr negru vopsit prins în coadă, ochi căprui, față ovală, un tatuaj pe încheietura mâinii drepte.

Persoanele care pot oferii date care să conducă la identificarea minorei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiata unitate de poliție sau sa apeleze 112.

loading...

Sursă FOTO. Pentru păstrarea acurateţii informaţiilor, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul observatornews.ro