Un băieţel de 3 anişori a murit de ziua lui, în momentul când toată familia sărbătorea la masă

Tragedie fără margini pentru o familie din localitatea Porter, statul Texas. Era ziua unui băieţel care împlinise doar 3 anişori şi familia îşi invitase la masă, toţi prietenii de bună credinţă. În jurul orelor amiezii, băieţelul s-a împușcat accidental cu o armă adusă în casă de una dintre rudele venite la petrecerea aniversară, scriu cei de la observatornews.ro

Imediat, la faţa locului au fost chemate autorităţile, doar că l-au găsit pe cel mic cu o rană în piept, provocată prin împușcare.

„Familia și prietenii s-au adunat pentru a sărbători ziua de naștere a copilului de trei ani și, în timp ce jucau cărți, au auzit un foc de armă”, a declarat biroul șerifului din Montgomery, într-un comunicat publicat pe rețelele de socializare, scrie abcnews.go.com.

Anchetatorii au aflat că cel mic ar fi găsit pistolul pe jos, după ce i-a căzut din buzunarul unui membru al familiei.

Copilul a fost transportat de urgență la spital, însă a murit în cele din urmă. Articolul continua dupa reclame …

Anchetatorii nu au dezvăluit circumstanțele legate de modul în care membrul familiei și-a pierdut arma la petrecere, și nici nu au spus dacă proprietarul armei a acționat într-o manieră necorespunzătoare sau iresponsabilă atunci când a venit vorba de asigurarea armei de foc.

Sursă FOTO. Citiţi mei multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro