“Atac terorist în Franţa”. Trei persoane au fost omorâte, iar una a fost decapitată …

Astăzi de dimineaţă, în apropiere de Biserica Notre-Dame, la Nisa, trei persoane au fost ucise şi mai multe au fost rănite, după ce au fost atacate de un bărbat înarmat cu un cuţit, scriu cei de la observatornews.ro citând The Guardian.

Potrivit presei franceză, una dintre victime a fost decapitată în atacul terorist. Poliţiştii sosiţi la faţa locului, l-au identificat pe atacator şi l-au rănit grav, iar acesta a fost transportat la spital.

Primarul oraşului Nisa, Christian Estrosi, a declarat că agresorul a strigat în repetate rânduri “Allahu Akbar”, după ce a fost imobilizat.

“Avem două persoane care au fost ucise în biserică şi o a treia care a fost omorâtă într-un local de lângă, unde se adăpostise. Gata, trebuie să eliminăm islamo-fascismul de pe teritoriul nostru”, a mai spus Christian Estrosi, adăugând ulterior, pe Twitter, că toate datele indică faptul că este vorba de un “atac terorist”.

Ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul Antiterorist, iar preşedintele Emmanuel Macron a anunţat că se îndreaptă spre locul atacului.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro