Oradea – Pentru că taximetristul nu i-a mai cerut banii pe cursă, un client a făcut un scandal incredibil de mare …

O întâmplare destul de “ciudată” s-a petrecut de curând în Oradea, iar un taximetrist şi clientul său, au ajuns subiect de discuţie în presa scrisă. Un taximetrist a reclamat că a fost agresat de unul din clienții săi, culmea, după ce i-a spus că nu trebuie să plătească pentru cursa efectuată, acesta a chemat jandarmii să rezolve un caz aproape incredibil, scriu cei de la 3dots.ro

Potrivit jandarmilor, scandalul s-a produs într-un cartier din orașul Oradea. Pentru că se grăbea, taximetristul le-a spus clienților săi că nu le cere bani pentru cursa efectuată, moment în care un tânăr s-a simțit jignit și a reacționat violent.

”Colegii noștri au fost solicitați pentru a îl prinde pe agresorul unui taximetrist din Oradea. Acesta a dus un cuplu la destinația cerută, doar că la capătul călătoriei, cei doi i-au spus șoferului că nu au cu ce să plătească și l-au rugat să îi aștepte până când se duc să ia bani. Șoferul le-a spus că se grăbește și că pe această cale îi roagă să considere cursa ca fiind din partea casei.

Tânărul în vârstă de 23 de ani s-a simțit jignit și a lovit portiera cu piciorul. Îngrijorat, taximetristul a solicitat ajutorul colegilor săi, dintre care unul a solicitat la rândul său ajutorul colegilor noștri. Între timp, șoferul a fost lovit în zona feței, fiind rănit”, au relatat despre această acțiune jandarmii, pe Facebook.

Agresorul a fost preluat de polițiști și ar putea fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul 3dots.ro