Mihaela este pompier și mama unui băiețel de doi ani. În urmă cu cinci ani, a ales să salveze vieți. Salvatorul are acum nevoie de ajutor.

𝐔𝐧 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫!În urmă cu cinci ani, a ales să salveze vieți. Din păcate, astăzi este pusă în fața unei încercări greu de înțeles. La doar 24 de ani, plt. Negrea Mihaela a fost diagnosticată cu tromboză venoasă profundă, tromboembolism pulmonar și sindrom May-Thurner. Se întâmpla acum doi ani, la scurt timp de la nașterea fiului său…

‼️𝐀𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝟐𝟐.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨‼️

Este o sumă destul de mare, ce trebuie strânsă în cel mai scurt timp! Împreună, printr-un gest simplu, o putem ajuta să treacă peste această perioadă grea.Orice sumă contează! Puteți face donații în conturile 𝐑𝐎𝟒𝟏𝐑𝐙𝐁𝐑𝟎𝟎𝟎𝟎𝟎𝟔𝟎𝟎𝟏𝟖𝟑𝟖𝟏𝟒𝟒𝟔 sau sau RO30RZBR0000060022172695, deschise la Raiffaisen Bank pe numele Negrea Mihaela.

În ultimii doi ani, aceasta a suferit mai multe intervenții chirurgicale la piciorul stâng și la abdomen pentru îndepărtarea cheagurilor de sânge. Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, zilele trecute colega noastră a plecat în Turcia, fiind consultata într-un spital din Istanbul.

Computerul tomograf pe care l-a efectuat a arătat faptul că trebuie operată de urgență pentru că la piciorul stâng unde are cheaguri de sânge, care i-ar putea fi fatale. Mai mult de atât și piciorul drept îi este afectat. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Pericolul este extrem de mare pentru că aceste cheaguri pot ajunge la organe vitale, cum ar fi creierul sau plămânii.Medicul specialist i-a recomandat să se interneze imediat, însă din lipsa banilor necesari intervenției, nu a putut face acest lucru.

Împreună, printr-un gest simplu, o putem ajuta să treacă peste această perioadă grea.În fotografie este colega noastră, alături de soțul său, care este tot pompier, la Garda de Intervenție Roata de Jos.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe pagina oficială ISU Giurgiu

1 Trackback / Pingback

  1. O gravidă de 36 de ani din Băilești, suspectă de COVID-19, a decedat așteptând rezultatul testului - Stiri de Actualitate

Comments are closed.