Londra – Românul Dănuț Bulboană în vârstă de 21 de ani, a violat o tânără şi a primit 12 ani de închisoare

Totul s-a petrecut în data de 27 august 2019, după ce femeia în vârstă de 20 de ani, băuse cu un prieten, iar șoferul Uber a lăsat-o în Catford, după ce i s-a dat adresa greșită, scriu cei de la ziarulromanesc.net Românul Dănuț Bulboană, în vârstă de 21 de ani, a violat victima care fusese lăsată din greșeală de un taxi în Catford, ducând-o într-o pădure retrasă unde s-a năpustit asupra ei.

Conform relatărilor din presa locală, românul nostru trăia pe străzile lăturalnice. Acesta a băgat o bucată de material în gura femeii pentru a-i înăbuși țipetele și aproape a sufocat-o, în timp ce o viola.

După ce a violat-o de două ori, Bulboană a dus femeia la gara Catford Bridge și s-a prefăcut că o vede pentru prima dată.

El a negat atacul, dar a fost găsit vinovat la proces și a fost condamnat marți, 17 noiembrie 2020, la 12 ani după gratii.

„Lipsa de înțelegere a modului teribil în care te-ai comportat îmi arată că refuzi să accepți lucrurile cumplite pe care le-ai făcut”, i-a spus judecătorul. Articolul continua dupa reclame …

„Ești fără îndoială un pericol și rămâi un pericol. Victima era extrem de vulnerabilă, băuse, incidentul a fost susținut – ai violat-o o dată și apoi ai violat-o din nou – și pentru a perpetua atacul ai împiedicat-o să țipe prin introducerea unui material pe gât”, a mai spus magistratul.

Bulboană a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce o conducea pe femeie peste un pod de cale ferată, până la gară, unde i-a luat bani din poșetă pentru a cumpăra apă.

Românul și-a schimbat apoi hainele pentru a-și ascunde aspectul ascunzându-se în pădure unde a fost găsit de polițiști.

Bulbaonă a fost condamnat pentru două capete de acuzare, de viol și o acuzație de tentativă de omor prin sufocare. Va ispăși cel puțin opt ani de închisoare și va fi sub supraveghere alți trei ani și va fi în registrul infractorilor sexuali pe viață.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net