VIDEO – Mihai Budeanu de la 3 Sud Est este internat în stare gravă, din cauza coronavirusului. Artistul are nevoie de tratament cu plasmă

Artistul Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, trece prin momente dificile n acest moment, acesta fiind internat la terapie intensivă în Spitalul Municipal Medgidia, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cântăreţul are 44 de ani şi potrivit unor surse, acesta are nevoie de plasmă.

Conform relatărilor celor de la digi24.ro, artistul a fost internat în spital a Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat pentru presa locală un medic de la Mangalia.

„Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat în secţia de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasma şi tratament de specialitate.

Să sperăm că starea lui se va îmbunătăţi cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru respectând regulile de protecţie. Vă ţinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a formației.

loading...

Sursă VIDEO: DIGI24 Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro