Un hoţ s-a ales cu o bătaie zdravănă, după ce a vrut să fure telefonul unei tinere de 1.50 înălţime, luptătoare MMA

O întâmplare inedită a avut loc pe străzile din localitatea Mar del Plata, Buenos Aires. O tânără de doar 20 de ani şi 1,50 m înălţime, a fost victima unui hoţ de telefoane. Aceasta tocmai ce pleca de la muncă, în momentul în care, hoţul i-a tras telefonul din mână şi a dat fugit, scriu cei de la observatornews.ro

Ajutată de un prieten, Brisa a alergat după hoţul de telefoane, înainte ca un grup de muncitori să îl reţină pe făptaş. Şi-a recuperat astfel telefonul, dar plină de nervi, nu a plecat până nu i-a oferit o corecţie serioasă.

Imediat, hoţul şi-a dat seama că şi-a ales greşit „victima”, moment în care s-a ales şi cu o bătaie zdravănă, deoarece din nefericire pentru el, femeia era luptătoare de MMA.

Tânăra l-a pus la pământ şi l-a blocat cu picioarele, nu înainte să îi aplice câteva lovituri. Plin de sânge, omul a rămas fără opţiuni de atac, în faţa trecătorilor care s-au oprit să filmeze întreaga scenă.

Mai multe persoane, uluite de modul în care femeia s-a dezlănţuit asupra hoţului, fără nicio urmă de teamă, au încercat să îi separe, mai ales că tâlharul era aproape inconştient, potrivit The Sun. Articolul continua dupa reclame …

„Ia-ţi un loc de muncă! Tu crezi că stau toată ziua închisă la serviciu doar ca să mă furi tu în trei secunde?!” se aude Brisa ţipând spre bărbat.

Potrivit unui raport al poliţiei, tânăra nu l-a eliberat pe suspect până nu a sosit un echipaj și l-a luat încătuşat. Brisa le-a explicat poliţiştilor că se enervase foarte tare, pentru că economisise luni întregi pentru a-şi putea cumpăra acel telefon.

„Am petrecut toată ziua lucrând, într-o perioadă a pandemiei în care primesc salariul redus şi am refuzat să accept ca tipul ăsta să vină și să-mi fure mai mult de jumătate din salariu în trei secunde. Sper să nu mai fure niciodat. Am avut noroc pentru că știu să mă apăr deoarece practic MMA, dar nu vreau să se întâmple nimănui asta. Sunt mândră de modul în care am acționat și nu regret nimic”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro