Lupta incredibilă dintre o femeie de 63 de kilograme şi un bărbat de 240 de kilograme. Video cu „final şocant”

Darina Madzyuk este o sportivă recunoscută în galele MMA. Aceasta a luptat în cuşcă, împotriva unui cunoscut youtuber, Grigory Chistyakov. Sportiva are o greutate de doar 63 de kilograme şi contrat tuturor previziunilor, a reuşit să îl învingă pe adversarul ei de 240 de kilograme, scriu cei de la as.ro

Imediat după începerea primei reprize, luptătoarea a scăpat dintr-o priză a adversarului uriaş, după care, culmea, l-a învins pe bărbatul de 240 de kilograme, trimitându-l la pământ cu o serie de lovituri dure cu pumnul.

Căzut la podea, youtuberului a fost lovit cu pumnul în nenumărate rânduri, până când acesta a bătut cu pumnul în podea, semn că a abandonat lupta.

Majoritatea celor care fac parte din această lumea a sportului a fost indignată de ideea unei lupte între o femeie şi un bărbat, cu atât mai mult dacă ţinem cont de diferenţa colosală de greutate dintre cei doi, de aproximativ 180 de kilograme.

Un celebru arbitru în galele de MMA, Marc Goddard, a avut o reacţie dură, vorbind despre luptă ca despre una „dezgustătoare, ruşinoasă şi bolnavă”.

Sursă VIDEO: Getcha Tube On Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul as.ro