O mamă de 36 de ani a născut un băiețel perfect sănătos cu doar câteva ore înainte să moară de COVID-19

O tragedie fâră margini s-a abătut asupra unei familii din Sankt Petersburg, Rusia. Conform celor de la observatornews.ro, întreaga familie a fost decimată de coronavirus. Tânăra mămică s-a stins din viaţă la scurt timp după ce a născut, la doar câteva zile după ce tatăl murise și cu puţin timp înainte ca mama ei să fie şi ea ucisă de virus.

Svetlana avea doar 36 de ani şi a născut în timp ce era ataşată la un ventilator, pentru a putea respira. Bebeluşul, deşi născut prematur, a fost singurul supravieţuitor al familiei distruse de COVID-19.

Conform informaţiilor din presă, femeia ar fi luat virusul în timp ce îşi vizita tatăl la spital. Omul în vârstă de 64 de ani fusese supus unei operaţii cardiace. El a murit din cauza coronavirusului, la doar opt zile după ce fusese externat din spital, notează mirror.co.uk.

”Tatăl meu, erai cel mai bun om din această lume. Te voi iubi mereu!”, scria femeia atunci.

Svetlana a mers la maternitate pentru a naște, când a fost confirmată cu COVID-19. Atunci a fost trimisă la un spital de boli infecțioase. La câteva ore după naștere, aceasta a murit. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Copilul a fost numit Kirey, după tatăl femeii. După toată nenorocirea care s-a abătut asupra acestei familii, cele trei decese au declanșat o luptă pentru custodia băieţelului Kirey, în condiţiile în care Svetlana nu a recunoscut niciodată cine este tatăl copilului cu adevărat. Verişoara ei s-a oferit să adopte şi să crească copilul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro

1 Trackback / Pingback

  1. Claudia Iojă avea 47 de ani şi era infirmieră într-un azil de bătrâni din Italia. Românca a murit din cauza infecției cu COVID-19 - Stiri de Actualitate

Comments are closed.