Un tânăr de 18 ani din Vaslui şi-a pus capăt zilelor. Cristi fusese dat dispărut de iubită și familie

O tragedie fără margini s-a petrecut în familia unui tânăr din comuna Banca, sat Ghermãnesti, judeţul Vaslui. Acesta a fost găsit mort, miercuri, în spatele Liceului „Mihai Eminescu” din Bârlad, în poligonul armatei. Băiatul şi-ar fi pus capăt zilelor, scriu cei de la observatornews.ro

Familia este înmărmurită şi nu înţelege ce anume l-a făcut pe Cristi să recurgă la acest gest extrem. În seara de marţi, Cristi a fost dat dispărut de familie la poliţie, iar ieri, 9 decembrie, tânărul a fost găsit fără suflare.

Din primele informaţii publicate de cei de la vremeanoua.ro, Cristi era unul dintre cei mai buni elevi ai şcolii, iar moartea acestuia a provocând un adevărat şoc în rândul colegilor şi cadrelor didactice.

Băiatul i-a transmis iubitei un mesaj ciudat

Marți, când a plecat să dea examenul auto (sala), Cristi i-ar fi transmis un mesaj ciudat iubitei sale, în care îi spunea cã o iubeşte foarte mult şi sã aibã grijã de ea mai departe. Articolul continua dupa reclame …

Fata a încercat sã ia legãtura cu el, sunându-l pe telefon şi trimiţându-i zeci de mesaje. Cristi nu a deschis mesajele, ceea ce a îngrijorat-o şi mai mult, aşa cã a postat pe Facebook, pe pagina ei, un apel disperat:

„Iubitul meu a dispãrut de ieri de la ora 12, era în județul Vaslui.. Se numeste Andone Marius Cristinel, are 1,75 înalțime, brunet, ochi cãprui. Ieri avea pe el o geaca bleumarin, pantaloni negri, adidasi albi cu dungi albastre, geanta de la …. bleumarin. Dacã l-ați vazut sau stiti ceva de el vã rog contactati-mã pe acest numãr 072….. Vã rog sã distribuiti mai departe.. Multumesc”.

În după-amiaza zilei de miercuri, părinții și iubita băiatului au primit o veste teribilă: fiul lor a fost găsit spânzurat în spatele Liceului „Mihai Eminescu, în poligonul militar.

„În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, urmând a se face cercetãri pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro