Șofer român de camion, mort într-o parcare din Franța.

În seara de marți 15 decembrie, un șofer român de camion, în vârstă de 30 de ani, a murit în Franța, după ce a fost lovit de un alt camion, în urma unei manevre greșite. Român nostru lucra pentru o companie de transport spaniolă, scriu cei de la jurnalemigrant.com

Conform relatărilor din presa locală, accidentul s-a petrecut pe autostrada A 63, în jurul orei 17:10, în parcarea din zona Biarritz, în timp ce un camion cu numere de înmatriculare franceze, efectua o manevră cu spatele, pentru a parca.

La momentul accidentului, șoferul român era coborât din cabină și se afla în fața camionului său înmatriculat în Spania. Șoferul francez, în vârstă de 27 de ani, nu l-a văzut la timp pe conaționalul nostru și l-a lovit mortal în timp ce efectua manevra de parcare. Șoferul român a fost prins între cabina propriului său vehicul și spatele camionului francez.

La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj sanitar care nu a putut decât să constate decesul conaționalului nostru.

Jandarmii și pompierii au intervenit de asemenea la locul incidentului. La această oră este demarată o anchetă realizată de către jandarmii francezi, care va trebui să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Șoferul care a provocat accidentul a fost îngrozit de cele întâmplate. El a fost transportat la Centre hospitalier de la Côte basque pentru a primi asistență psihologică.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul jurnalemigrant.com