MINUNE! Un bărbat din Costuleni, judeţul Iaşi, a înviat din morți… „Când am ajuns acasă eram îngropat”

În luna octombrie a acestui an, un bărbat din localitatea Costuleni, judeţul Iaşi, a fost dat dispărut la poliţie de către rude, deoarece acesta nu mai era de găsit şi nu mai dăduse niciun semn de viaţă, scriu cei de la observatornews.ro

Conform informaţiilor relatate de către vecini, la un moment dat a apărut cadavrul unui bărbat, iar rudele l-au recunoscut ca fiind dispărutul. Atunci, acestea au făcut actele de deces şi au cheltuit câteva mii de lei cu înmormântarea.

Surpriza mare a venit la câteva zile înainte de a-i face praznicul de 9 zile, de la înmormântare… atunci când bărbatul decedat în acte și-a făcut apariția la poarta mamei lui. În acel moment, femeia a avut un şoc greu de imaginat, văzându-şi fiul la poartă. Acesta a aflat de la rude că a fost declarat decedat îngropat şi deja prăznuit.

Din declaraţiile „dispărutului” se pare că în tot acest timp, el lucrase la o fermă și nu s-au gândit să ia legătura cu rudele sale îndurerate.

Acum, bărbatul va trebui să demonstreze că este viu, pentru a se putea trece la anularea certificatul de deces, cu toate că, în cimitir există un loc de veci și o cruce cu numele lui pe ea. Articolul continua dupa reclame …

Apariţia „dispărutului” ridică o altă mare problemă în acest moment, şi anume, răspunsul la întrebarea: cine este bărbatul îngropat, până la urmă?

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro