O româncă din Austria a fost condamnată la închisoare, pentru că a înșelat mai mulți bărbați, cu suma de 215.130 de euro.

Povestea româncei a început cu câţtiva ani de zile în urmă, atunci când aceasta lucra într-un restaurant din România. Atunci, femeia a cunoscut un bărbat cu care a început o relație și care a dus-o în Austria, unde a obligat-o apoi să se prostitueze, scriu cei de la jurnalemigrant.com

Conform publicaţiei locale Noen.at, românca a povestit la proces că lucra, iar ulterior, cei doi s-au căsătorit și au adus pe lume un copil, şi pentru un timp a renunțat la prostituție.

„După aceea ne-am certat și mi-a cerut să lucrez din nou ca prostituată“, a spus femeia româncă în fața judecătorului. Dar la o lună după ce a început să-și vândă din nou corpul, femeia s-a săturat de această viață și i-a venit ideea să caute „unul sau doi bărbați bogați pe site-urile de matrimoniale” pe care să-i înnebunească „atât de tare încât, dacă aș fi avut nevoie de bani, să mi-i dea imediat.”

Cu timpul, românca noastră, care locuiește în orașul austriac Mödling, a găsit astfel mai mulți bărbați pe care să-i manipuleze sentimental pentru a primi bani de la ei. Potrivit procurorului care a condus ancheta, în fața a nouă bărbați ar fi pretins că este îndrăgostită de ei și i-ar fi determinat pe aceștia să-i pună la dispoziție sume în valoare totală de 215.130 de euro.

Femeia a recunoscut în timpul procesului că s-a jucat cu sentimentele bărbaților și le-a spus că are nevoie de bani pentru operația la inimă a fiicei sale. Principala victimă este un cetățean german în vârstă de 48 de ani care i-a dat femeii peste 200.000 de euro. Articolul continua dupa reclame …

Din declaraţiile făcute la tribunal, femeia a recunoscut că a primit doar 80.000 de euro la acest bărbat, dar el a reușit să aducă dovezi, cum ar fi extrasele de cont, prin care a demonstrat că suma totală de bani pe care i-a dat-o femeii este de peste 200.000 de euro. Din cele relatate de bărbatul înșelat reiese că românca i-a cerut banii sub forma unui împrumut și că aceasta i-a oferit chiar și garanție, o casă în Austria, spunându-i totodată că ar mai avea încă trei locuințe.

„Niciodată nu s-a pus problema că ar fi vorba despre cadouri. Banii reprezentau planul meu de pensionare“, a spus bărbatul german.

Femeia româncă a recunoscut în instanță că nu a avut sentimente față de „finanțatorii“ săi, excepție făcând, probabil, doar bărbatul de 48 de ani, și a fost condamnată astfel la 18 luni de închisoare, dintre care șase luni cu executare. Inculpata are dreptul, de a formula recurs şi spune, însă, că soțul ei i-a impus să facă aceste fapte și chiar să se prostitueze.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul jurnalemigrant.com