Dorian Popa cere ajutorul urmăritorilor săi, acum la începutul anului 2021: „A fost diagnosticată cu leucemie”

Dorian Popa îşi începe noul an 2021 cu o rugăminte adresată milioanelor de urmăritori ai săi. Acesta a transmis un mesaj dramatic, pentru a-i convinge pe fanii săi să întindă o mână de ajutor unei persoane aflate în dificultate din cauza unei boli grave: leucemia, scriu cei de la fanatik.ro

Dorian este cunoscut de către toţi, pentru faptul că are o inimă bună şi de câte ori poate să ajute, o face fără să clipească. Acum, este vorba despre o tânără pe nume Alexandra care are nevoie urgent de o transfuzie de sânge.

Apelul lui Dorian Popa, pentru tânăra care are nevoie de sânge

„Alexandra a fost diagnosticată cu leucemie. Are mare nevoie de sânge. Trebuie doar să vă prezentați la Centrul de Transfuzii de pe strada Constantin Caracas din București, să donați și să specificați: Donez Ilie Petruța Alexandra, Institutul de Hematologie Fundeni.

În mod normal nu fac chestii de genul, pentru că știu că sunt șanse mici de feedback. Este vorba despre o colegă de la facultate. Are 23 de an și un băiețel de 2 ani și are nevoie urgentă de sânge, i-a scris cineva în privat lui Dorian Popa, iar acesta, sensibilizat, a postat imediat textul la secțiunea Instastory. Articolul continua dupa reclame …

Mesajul transmis de Dorian, cu siguranţă a ajuns la fani, deoarece pagina lui de Instagram este urmărită de peste 2 milioane de persoane.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul fanatik.ro