Un preot băut a ucis un adolescent de 15 ani, cu mașina. Bărbatul avea o alcoolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În data de 02 ianuarie 2021, un adolescent de 15 ani din comuna Bobicești a murit în urma unui accident rutier produs de un bărbat în vârstă de 57 de ani. Din primele cercetări s-a stabilit că şoferul băuse înainte de a se urca la volan, scriu cei de la observatornews.ro citând olt-alert.ro

Imediat, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat despre faptul că pe raza comunei Bobicești, din județul Olt, s-a produs un accident rutier.

La faţa locului au ajuns polițiștii din cadrul Poliție Orașului Balș, iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că, impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 57 de ani, din comuna Bîrza și un pieton, în vârstă de 15 de ani, din comuna Bobicești, județul Olt. Din păcate, minorul a decedat.

Bărbatul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0.45 miligrame/Litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului. Potrivit Olt Alert, șoferul ar fi preot în localitatea Braneț.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro