O asistentă medicală din Buzău a murit infectată cu COVID, după ce a născut. Adelina Andrei avea 32 de ani…

Este doliu la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Buzău, după ce o tânără asistentă s-a stins din viață la numai 32 de ani. Femeia născuse prematur, iar acum câteva zile fusese diagnosticată cu COVID-19, scriu cei de la reporterbuzoian.ro

Adelina Andrei lucra la UPU din martie 2016 și fusese testată pozitiv pentru coronavirus pe data de 21 decembrie 2020. Pe data de 30 decembrie a ajuns la UPU, chiar acolo unde lucra, după 9 zile de izolare la domiciliu, timp în care starea ei s-a agravat. Tânăra de 32 de ani era însărcinată în 33 de săptămâni, motiv pentru care medicii au decis să fie transferată la Maternitatea Buzău.

„La ora 15:52 (n.r. pe 30 decembrie 2020), pacienta a fost transferată la Maternitatea Buzău în vederea unui consult de specialitate. Medicul obstetrician a consultat şi evaluat pacienta şi a decis ca aceasta să fie transferată la un spital din Capitală.

S-a luat legătura cu CNCCI (Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei) în vederea transferului pacientei. Pacienta a fost transportată la Maternitatea Bucur din București unde a rămas internată. Pacienta a fost examinată de catre medici şi s-a decis să fie operată pentru cezariană, copilul rămânând în Maternitate. După ce a fost operată, pacienta a fost transferată la Spitalul Pantelimon, fiind intubată. Starea pacientei s-a deteriorat după operaţia de cezariană, pacienta a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată, însă nu a reactionat manevrelor”, informează medicii, citați de Antena 3.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul reporterbuzoian.ro

loading...