Actorul Bogdan Stanoevici a MURIT la 62 de ani, după ce a fost confirmat cu COVID-19.

Veste cutremurătoare! Actorul Bogdan Stanoevici a murit în spital, unde se afla internat de la începutul lunii decembrie, când fusese diagnosticat cu COVID-19. Acesta fusese ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, scriu cei de la digi24.ro

Actorul era internat la spitalul Sfântul Pantelimon din București. Cu ceva timp în urmă, acesta spunea că virusul care provoacă COVID-19 a fost creat în laborator, iar în luna mai a anului trecut, a participat la un protest împotriva măsurilor sanitare, alături de alți zeci de oameni. În timpul acelui protest, actorul s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți acolo.

Bogdan Stanoevici era foarte activ pe reţelele de socializare şi refuza să poate masca de protecție, motivând că este sănătos.

“Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a susţinut Stanoevici.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească in pace! Drum bun printre stele…

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro

1 Trackback / Pingback

  1. Rică Răducanu este internat în spital cu COVID-19, alături de soţia lui - Stiri de Actualitate

Comments are closed.