VIDEO – Un câine poliţist pensionat a început ”să plângă”, pentru că şi-a văzut stăpânul după ani de zile

Un moment emoţionant s-a petrecut de curând în provincia Henan, din China. Un câine poliţist care a ieşit la pensie a început ”să plângă”, după reîntâlnirea cu stăpânul pe care nu îl mai văzuse de ani buni, scriu cei de la observatornews.ro citând mirror.co.uk

Bărbatul şi câinele au lucrat împreună, asigurând securitatea punctelor de control din provincia Henan, din China. Patrupedul în vârstă de 8 ani a fost pensionat şi dat spre adopţie unei familii iubitoare, iar din această cauză, ciobănescul german nu şi-a mai revăzut fostul partener de ani buni.

Patrupedul Wangwang a lucrat la punctele de control, pentru a asigura securitatea în provincie, potrivit mirror.co.uk. După ani în care nu s-au vazut, omul a decis să îi facă cea mai mare surpriză patrupedului Wangwang.

Totul s-a întâmplat datorită faptului că bărbatul patrula într-un cartier de lângă casa lui Wangwang. Astfel, omul legii a decis să îi facă o vizită surpriză prietenului său mai vechi.

Într-un clip recent distribuit pe contul poliţiei, ofițerul poate fi văzut cum îl cheamă pe animal, din afara casei sale. Realizând clar cine este, câinele emoționat se repede pe ușa din față și îi sare în brațe.

loading...

Cei care au vizionat acest videoclip, au realizat că dragostea căţelului este una pe viaţă şi necondiţionată.

“Câinele plânge. Câinii sunt tovarăși loiali, vă rog să îl tratați bine!”, a spus un internaut.

”Poți să realizezi cât de mult îi lipsește lui Wangwang stăpânul”, a comentat altcineva.

Poliția Xichuan a răspuns în comentarii: ”În general, câinii de poliție sunt bine hrăniți la centrul de antrenament, dar ofițerii noștri nu și-au putut dedica timpul pentru a se juca sau a face exerciții cu câinii pensionaţi. Vor fi mai bine îngrijiți într-o familie adecvată, decât să stea în centrul de instruire.”

Sursă VIDEO: The OverSeaTV Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro