O femeie şi-a părăsit soţul şi acum este gravidă cu fiul vitreg. Aceasta a făcut operaţii estetice, ca să fie mai atractivă pentru tânăr

O întâmplare incredibilă s-a petrecut în Rusia, atunci când un bărbat şi-a dat seama că soţia lui are o relaţie cu fiul său. Cu privire la acest context, fiul şi soţia au anunţat că urmează chiar să devină părinţi cât de curând, scriu cei de la observatornews.ro

Fostul soţ condamnă comportamentul acesteia, spunând că nu o va putea ierta vreodată pentru ce a făcut. Ea a recunoscut că a recurs la mai multe operaţii estetice pentru a fi considerată mai atractivă. Femeia este influencer în Rusia şi a ajuns să aibă o relaţie cu fiul vitreg, după ce s-a despărţit de tatăl acestuia. Supărat, fostul soţ condamnă relaţia celor doi.

Marina Balmasheva, în vârstă de 35 de ani, din Rusia, a insistat și asupra unui act prenupţial pentru a-și păstra toți banii și averile în caz de divorț de noul ei soț Vladimir Shavyrin, acum în vârstă de 21 de ani.

Aceasta îl cunoaște de la vârsta de șapte ani și înainte a fost căsătorită cu tatăl lui, Alexey Shavyrin, în vârstă de 45 de ani. Bărbatul are acum grijă de cei cinci copii adoptați ai lor.

Femeia a dezvăluit că a suferit o abdominoplastie, pentru a îndepărta pielea excesivă, după ce a slăbit. De asemenea, a intervenit şi la nivelul feţei şi al gâtului. Articolul continua după reclame …

loading...

În urma unor interviuri realizate de presa locală, fostul soţ crede că fiul lui a fost sedus de femeie, asta din cauza faptului că nu mai avusese o iubită înaintea ei. Se pare că o bună parte a relaţiei s-a consumat chiar în timp ce încă locuia cu femeia, nefiind conştient de pericolul care îl paşte.

”I-aș fi iertat înșelăciunea, dacă nu ar fi fiul meu”, a ţinut să specifice omul.

Marina crede cu tărie în relaţia pe care o are în prezent şi spune că este foarte fericită având în vedere că urmează să aştepte un bebeluş, potrivit dailymail.co.uk.

”Vom avea un copil. Poate, mai mult de unul. Sper într-o căsătorie puternică, dar nu ne împiedică să avem un contract înainte de căsătorie, ca tot ce este înregistrat pe numele meu să rămână la mine în caz de divorț”, a afirmat aceasta.

Sursa VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro