Rică Răducanu este internat în spital cu COVID-19, alături de soţia lui

Rică Răducanu trece prin momente delicate. La sfârșitul săptămânii trecute, Rică Răducanu și soția sa au fost diagnosticați cu Covid-19. Datorită faptului că starea soției sale s-a înrăutățit, simptomele fiind grave, cei doi au fost internați la Matei Balș. Soția marelui portar a fost internată încă de vineri, după ce a avut frisoane și o durea tot corpul, scriu cei de la click.ro

Din primele declaraţii făcute în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, acesta a precizat că soţia lui se află internată în alt pavilion, fiind intubată. Rică Răducanu nu a avut simptome grave, numai că medicii au hotărât să-l țină sub observație, dată fiind vârsta înaintată, acesta având 74 de ani.

Fostul fotbalist Rică Răducanu şi soţia acestuia sunt internaţi la spitalul Matei Balş din Capitală. „Ce să mai zic, nu vedeți că suntem aproape morți, numai îmi mai arde de nimic. Dacă ne sunați, ne mai ridicați moralul. Nevastă-mea e mai binișor, i-au făcut perfuzii. Eu stau în pat, mi-au făcut două injecții în burtă. Mai apuc să vorbesc cu nevastă-mea doar pe Whatsapp, îmi pune poze cu ea, vorbește, e mai binișor, dar nu prea”, a declarat Rică Răducanu (74 de ani), în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Fostul mare portar al Rapidului este însă dezamăgit de tratamentul administrat de medici. „Nu mi-au dat nici un medicament să-mi treacă. De aia mă enervez, mi-au făcut CT la plămâni și o injecție acolo în burtă. Nu mi-au dat pastile, nimic. Eu mai stau o săptămână în spital. Dacă vreau să mă duc acasă acum, pot. Eu nu puteam însă să stau acasă că cine știe ce prostie făceam, mă apucam de băut. Eu singur nu pot să stau. Eu stau în spital acum pentru că soția mea e la oxigen”, a mai declarat Rică, pentru aceeași emisiune.

„Eu cum am venit așa sunt! Stau în pat, fac două injecții… Nu mi-au dat nimic. Eu cred că puteam să stau acasă. Dar așa, singur, cred că făceam vreo prostie. Plecam de acasă… Nu am simptome. De aia l-am și întrebat pe domnul doctor, nu-mi dai și mie o pastilă? Femeia mi-a zis că, dacă vreau, pot să mă duc acasă, dar singur? Eu nu pot să stau singur”, a declarat Rică Răducanu într-o emisiune TV. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Necula Răducanu, cunoscut sub numele de Rică Răducanu, a făcut parte, ca portar, din echipa care cucerea primul titlu din istoria clubului Rapid în 1967. Răducanu a mai jucat în cariera sa la formaţiile Sportul Studenţesc, Steaua, CSM Reşiţa, FC Baia Mare, Autobuzul Bucureşti şi Spartac Bucureşti.

De asemenea, Răducanu a făcut parte din echipa naţională de fotbal a României care a participat la Campionatul Mondial de Fotbal din Mexic, 1970.

„Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având COVID-19. Însănătoşire grabnică!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a grupării giuleştene, FC Rapid 1923.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul click.ro