Tragedie rutieră în Italia: un român de 40 de ani a murit, iar soția și cei trei copii ai lor au fost grav răniți

Ieri 17 ianuarie 2021 a avut loc un grav accident rutier în localitatea siciliană Alcamo din provincia Trapani, în urma căruia un bărbat român și-a pierdut viața, iar soția și cei trei copii ai lor au fost grav răniți.

Din primele informaţii publicate de jurnalemigrant.com care citează publicația locală Castel Vetrano News, se pare că familia de români se întorcea de la biserică atunci când a avut loc tragedia.

Familia de români este rezidentă în localitatea Paceco din aceeași provincie şi circula la bordul unei mașini Nissan Micra care, în apropiere de joncțiunea cu autostrada A29, s-a tamponat cu un alt autoturism. La volanul celuilalt autovehicul, un Peugeot 206, se afla o femeie din localitatea Alcamo care circula singură în mașină.

Şoferul român în vârstă de 40 de ani care se afla la volanul autoturismului Nissan, a decedat pe loc în urma impactului violent. Soția și copiii acestuia, în schimb, au suferit diferite răni, dar viața lor nu este în pericol.

Primele investigații ale polițiștilor interveniți la fața locului indică faptul că impactul dintre cele două autoturisme ar fi fost provocat de carosabilul alunecos din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă. Nu se știe, deocamdată, care din cele două mașini a fost cea care a derapat. Articolul continuă după reclame …

loading...

„Offff doamne, ce durere! Nu pot să cred, Dumnezeu să te ierte, om bun!”, a scris Elena pe Facebook, o conațională care se pare că-l cunoștea pe bărbatul român decedat.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul jurnalemigrant.com