O mamă plânge de durere şi cere ajutorul, ca să-şi poată aduce în țară pe singurul ei fiu, decedat în Franța

Clipe grele şi dureroase trăieşte în aceste momente o femeie din Republica Moldova. Fiul ei a fost bătut până la moarte, în Franța. În urmă cu zece zile, Victor Lazări a fost găsit de către polițiștii francezi, fără suflare, într-o pivniță.

Din primele informaţii publicate de unica.md, Victor era unicul fiu al mamei sale și tot ajutorul ei, după ce tatăl său a decedat în urmă cu ceva timp. Cu inima sfâșiată de durere, mama lui Victor cere ajutorul ca să-și poate aduce în țară singurul ei copil.

Femeia spune că are un venit aproape inexistent, iar fără ajutorul oamenilor nu poate face față acestei tragedii.

,,Suntem din satul Voinescu, raionul Hâncești, soțul a decedat. Victor este unicul fiu. Venitul meu este de doar 700 de lei pe lună, banii pe care îi primesc pentru grupa de invaliditate. Rog oamenii cu suflet mare să ne ajute să îl înmormântăm acasă.

Nu dispun de bani nici pentru biletul de călătorie, am fost contactată de câteva persoane, care mi-au donat 230 euro. Vă rog din sufletul să ne ajutați. Dumnezeu să vă păzească pe toți!”, este mesajul Eudochiei, mama îndurerată a tânărului. Articolul continuă după reclame …

loading...

Cheltuielile pentru repatrierea corpului neînsuflețit se ridică la 3.000 de euro. Împreună putem ajuta această familie îndoliată!

Cei care binevoiesc să întindă o mână de ajutor, pot face o donație AICI

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul unica.md.