Giorgiana Matei are 33 de ani, este medic la SMURD Iaşi şi este frumoasă de pici. A ajuns să fure toate privirile cu aspectul ei fizic.

Frumoasa Giorgiana Matei de 33 de ani, acum câteva zile a dat un interviu mai amplu pentru publicaţia online BZI. Aceasta a vorbit despre avantajele si dezavantajele pe care le are in meseria de doctor, avand in vedere felul cum arata, scriu cei de la sport.ro

“Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz dupa ce isi pierduse cunostinta si pe care il insoteam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine si m-a intrebat daca a murit si a ajuns in Rai“, a dezvaluit Giorgiana, potrivit sursei citate.

Cu toate acestea, ea spune ca nu primeste intotdeauna complimente si anumite persoane sunt rautacioase cu ea:

Frumuseţea este de multe ori un dezavantaj pentru că oamenii mă subestimează. Am fost numită şi păpuşă, şi duduie, dar nu m-a deranjat”, a mai spus Giorgiana Matei.

Chiar dacă majoritatea oamenilor o cataloghează după aspect, Giorgiana a primit numai cuvinte de laudă din partea şefei UPU-SMURD Iaşi. Articolul continuă după reclame …

loading...

“Giorgiana este un medic muncitor şi bine pregătit şi face parte din echipa mea. Toată echipa este plină de persoane foarte capabile, care muncesc la fel de mult şi de care sunt mandră. Sunt foarte multe fete angajate în UPU-SMURD care dau dovadă de curaj şi care merita toată lauda şi aprecierea. Nu pot să spun că cineva a muncit sau a făcut mai mult, la fiecare intervenţie contează ca fiecare membru să îşi facă bine treaba. Pot vorbi ore în şir despre ei şi munca pe care o fac zi de zi”, a spus si Prof. Dr. Diana Cimnpoesu, conform sursei citate.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul sport.ro